Τμήματα

Τα τμήματα από τα οποία απαρτίζεται η Εταιρεία είναι τα εξής:

 • Studio Ηχογραφήσεων

Ένα από τα πιο βασικά τμήματα της εταιρείας και από τα πρώτα που δημιουργήθηκαν, καθώς η ηχογράφηση των δίσκων είναι από τις πρωταρχικές λειτουργίες μιας δισκογραφικής εταιρείας. Αποτελείται από δύο Διοικητικά Μέλη, ενώ τα υπόλοιπα είναι μουσικοί, συνθέτες, τεχνικοί ήχου και εξοπλισμού. Για τις κινήσεις του δίνει αναφορα στο τμήμα παραγωγής CD.

 • Παραγωγή CD

Αποτελεί το θεμέλιο λίθο των τμημάτων της εταιρείας. Σε αυτή υπάγονται το Studio Ηχογραφήσεων, τα Πνευματικά Δικαιώματα, τα videoclip και κάποιες λειτουργίες του τμήματος Διαφήμισης. Εκεί λαμβάνει χώρα η διαδικασία συλλογής όλων των απαραίτητων στοιχείων για την ολοκλήρωση ενός δίσκου και τη μεταβίβασή του στη διαδικασία πώλησης.

Tα διοικητικά μέλη έχουν λαμβάνουν τις αποφάσεις, ενώ από τους υπαλλήλλους, συνίσταται μια επιτροπή η οποία ελέγχει το τελικό αποτέλεσμα.

 • Ανθρώπινο Δυναμικό

Μικρό αλλά βασικό τμήμα το οποίο ασχολείται με τις προσλήψεις, τις απολύσεις και όσα θέματα αφορούν τους εργαζόνενους που στελεχώνουν τη Shooting Stars

 • Web Design

O,τιδήποτε αφορά την προβολή της εταιρείας στο διαδίκτυο, περνά από το τμήμα του web design, κατόπιν συνεννοήσεως με το τμήμα Διαφήμισης. Είναι υπεύθυνο για την προβολή της εταιρείας στο διαδίκτυο, καθώς επίσης και των εκδηλώσεων που διοργανώνονται από αυτή.

Απασχολεί έναν υπεύθυνο και web designers και developers.

 • Δημόσιες Σχέσεις

Πρόκειται για ένα ημιαυτόνομο τμήμα, το οποίο έχει αναλάβει τον τομέα των δημμοσίων σχέσεων με τους καλλιτέχνες, με τους πελάτες και με τις υπόλοιπες δισκογραφικές εταιρείες. Συνεργάζεται με το τμήμα Management Καλλιτεχνών, το οποίο υπάγεται σε αυτό. Το ίδιο ισχύει και με το τμήμσ Πνευματικών Δικαιωμάτων - ΑΕΠΙ.

 • Πνευματικά Δικαιώματα - ΑΕΠΙ

Τμήμα το οποίο εξαρτάται από το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και εξειδικεύεται στον τομέα των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών που πρόκειται να παρουσιαστούν σε CD με την υπογραφή της Shooting Stars. Aπαρτίζεται από διοικητικά μέλη και δικηγόρους, οι οποίοι επιλαμβάνοπνται των νομικών ζητημάτων.

 • Management Καλλιτεχνών

Τμήμα το οποίο ασχολείται με την υποστήριξη και παροχή συμβουλών και καθοδήγηση των καλλιτεχνών που έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία. Αποτελεί παρακλάδι του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων. Η εύρεση νέων καλλιτεχνών που θα στελεχώσουν το δυναμικό της εταιρείας καθώς και η αξιολόγησή τους είναι επίσης αρμοδιότητα του τμήματος αυτού. Γι ' αυτό και έχουν προσληφθεί κυνηγοί ταλέντων, οι οποίοι ασχολούνται μόνο με αυτό τον τομέα.

 • Πώληση CD

Είναι το τμήμα που ασχολείται με τη διάθεση των δίσκων στην αγορά. Σε συνεργασία με την Παραγωγή CD και τη Διαφήμιση, φτάνει στην επίτευξκη αυτού του στόχου. Αποτελείται από πολλούς υπαλλήλους, από διοικητικά μέλη μέχρι και πλασιέ.

 • Videoclip

Παρακλάδι του τμήματος Παραγωγής CD. Σε συνεργασία με το Studio ηχογράφησης, προχωρά στη δημιουργία των βίντεο ορισμένων τραγουδιών, καθώς και στη βιντεοσκόπηση ζωντανών εμφανίσεων των καλλιτεχνών.

 • Οικονομικό

Αυτόνομο τμήμα που ασχολείται με τη διαχείριση των εσόδων και των εξόδων της εταιρείας, τη σύνταξη των ισολογισμών και την τήρηση των λογιστικών βιβλίων. Επίσης καθορίζει πόσα χρήματα θα δαπανηθούν για τις διαφημίσεις, και είναι υπεύθυνο για τη μισθοδοσία των εργαζομένων, σε συνεργασία με το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.

 • Διαφήμιση

Κύρια ενασχόλησή του η προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία στα Μ.Μ.Ε. και στον τύπο. Σε συνεργασία με το τμήμα Web Design, λαμβάνει χώρα η προβολή στο διαδίκτυο.

 • Οργάνωση Εκδηλώσεων

Ασχολείται με την οργάνωση εκδηλώσεων, όπως παρουσιάσεις δίσκων, απονομές χρυσών ή πλατινένιων δίσκων, διοργανώσεις συναυλιών. Είναι εντολοδόχος του τμήματος διαφήμισης όσον αφορά την έκταση που θα πάρει κάποιο από τα παραπ΄πανω γεγονότα.


Featured Live

Oι .PNG ετοιμάζονται για την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, μαζί με τους πρωτοεμφανιζόμενους "Δελτίο Παραγγελίας". Περισσότερα ...

Eμφανίσεις